Raktár bérlés Törökbálint

Raktár bérlés Törökbálint Depo Raktárbázis területén. Bérelhető raktár, hűtőház, mélyhűtött raktár. Kiadó raktár, betárolás, állványos és raklapos elhelyezéssel Budapest mellett. 0-24-órás őrzés. A Realbox Kft raktárai a Törökbálinton található Depo Raktárbázis területén helyezkedik el, és évről évre folyamatosan bővülő kapacitású. A Törökbálinti Depo Logisztikai központ az országban elsőként megnyitott raktárváros, amely azóta is meghatározó szerepet tölt be az ország logisztikai életében. Számos kiegészítő szolgáltatásokat nyújt, a raktárbázis területén postai szolgáltatások, étterem, vámügyintézés helyben, 24-órás őrzés védés, kamerás figyelőszolgálat üzemel. A sorompós ki-beengedő rendszer a maximális biztonságért szavatolja, hogy ügyfeleink árukészlete éjjel nappal biztonságban van. A vámügyintézés mellett a teljeskörű szolgáltatásainkat biztosítja, hogy raktárunkat a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Élelmiszer Magyarországi első betárolási hellyé nyilvánította.

A regisztrált első magyarországi tárolási helyek a NÉBIH weboldalán található kereső segítségével elérhetők.

http://portal.nebih.gov.hu/elso-betarolasi-hely-kereso

A külföldről behozott élelmiszerek első magyarországi tárolási helyét az azt üzemeltető vállalkozónak be kell jelenteni a létesítmény telephelye (tárolási hely) szerinti kerületi hivatalhoz (a Megyei Kormányhivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Igazgatósága területileg illetékes Állategészségügyi és Élelmiszer-ellenőrző Hivatala).

A szállítmányokról nyilvántartást kell vezetni, és a nyomon-követhetőséget biztosító dokumentumokat meg kell őrizni. A beérkezett szállítmányokról a 3/2010. VM rendeletben részletezettek szerint jelentést kell küldeni a kerületi hivatalhoz. (3/2010. VM rendelet az élelmiszer-előállítással és – forgalmazással kapcsolatos adatszolgáltatásról és nyomon követhetőségről 4. §)

Készletnyilvántartás

Számítógépes nyilvántartási rendszerünk segítségével biztosítjuk akár a lejáratra (FIFO) történő figyelést és az igény szerinti kitárolást. Korszerű irodánkban évek óta bevált készlet-nyilvántartási rendszerünkkel tartjuk nyilván partnereink készleteit. Ön mindenkor pontos kimutatást kap a nálunk tárolt áruról, és igény szerint figyelmeztetjük a különböző paraméterek változásáról. A raktárban az egyik legfontosabb teendő a megfelelő és precíz készletnyilvántartás. Képzett munkatársaink évek óta magas színvonalon végzik munkájukat, és segítik ügyfeleink pontos és gyors kiszolgálását.

Beszállítás

Korszerű gépjárműparkunk segítségével vállaljuk partnereinktől az áru beszállítását, kis és nagy tételben is. A hűtést igénylő termékek szállításához modern hűtőkocsikkal rendelkezünk, a beszállított árut hűtőházban tudjuk elhelyezni, tömbös és tárhelyes módszerrel is. A hűtőkocsikat a rámpához való beállás után egyedi fejlesztésű hűtött zsilippel kötjük össze, így a ki és berakodás alatt sem változik meg az áru hőmérséklete. Célunk, hogy a megfelelő termék a megfelelő mennyiségben, a megfelelő helyre érkezzen a megfelelő időben.

Kiszállítás

Korszerű gépjárműparkunk segítségével vállaljuk raktárainkból az áru kiszállítását, kis és nagy tételben is. A hűtést igénylő termékek szállításához modern hűtőkocsikkal rendelkezünk. Keressen bennünket és vegye fel velünk a kapcsolatot.

Címkézés

Csomagolás

Belső anyagmozgatás

 • Visszatárolás komissiótérből
 • Raktári kiszedés és berakás
 • Raktárrendezés
 • Aktív tárhelyek feltöltése

Bevételezés

 • Megrendelés nélkül érkező termékek bevételezése
 • Szállítmány ellenőrzése (cikkszám, adagszám, darabszám, gyári szám stb.)
 • Átvételi bizonylat előállítása

Minőségbiztosítás

 • Bejövő szállítmányok címkézés utáni végellenőrzése.
 • Gyártásból beérkező anyagok bevizsgálása, értékelése
 • Kimenő szállítmányok összeszedés utáni értékelése

Kiszedés

 • Szállítmányok egész raklapos összekészítése vagy közvetlen járműre rakása
 • Szükség esetén lejárati idő, FIFO figyelése
 • Kiszedés optimalizálása

Komissiózás

 • Cikkek összegyűjtése különböző tároló helyekről komissiózó raklapra
 • Bejárási út optimalizálása
 • Anyagok egymásra helyezhetőségének, méretének figyelése

Leltározás

Cégünk részére mintegy 12.000 m² raktárterület áll rendelkezésre. A depó páratlan adottságú területen, az M-1-M7-M0-ás autópályák csomópontjában található, területén pedig a Máv ipari főútvonalához csatlakozó iparvágány helyezkedik el.

A Real-Box Logisztikai Kft. célja, hogy széles körű szolgáltatásaival folyamatos és megbízható szolgáltatást nyújtson meglévő- és jövőbeli ügyfeleinek. A szolgáltatások versenyképes minőségét a HACCP és ISO 9001:2015 tanúsítvány garantálja.

Szolgáltatásaink folyamatos fejlesztésével pedig szélesítjük üzleti kapcsolatunkat, ezzel párhuzamosan növeljük működésünk hatékonyságát.

Kérdése van?

Bármilyen raktározással, betárolással, csomagolással, dobozolással, illetve szállítással kapcsolatos kérdésekkel keresse kollégáinkat a megadott elérhetőségeinken, vagy hívjon bennünket munkaidőben 7-16-óráig telefonon. Köszönjük érdeklődését!

Partnereink